Termeni de utilizare


Contractul Soft Expert cu clientii

Compania care administreaza site-ul http://www.host-expert.ro, numit in continuare Host Expert, este Soft Expert SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J10/181/2003 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO15264272.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Soft Expert isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Acesti termeni intra in vigoare din momentul plasarii primei comenzi, sunt valabili pană la rezilierea tuturor serviciilor si onorarea tuturor obligatiilor de plata, iar drepturile si obligatiile ce decurg din aceste documente sunt valabile pe toată durata de viata a oricarui serviciu prestat. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii" din subsolul paginilor site-ului.

 

1. Abuzuri

Ce trebuie sa faceti in situatia in care constatati un abuz.

2. Conditii de utilizare

Termenii și condițiile de utilizare generale trebuie acceptate pentru a putea utiliza serviciile Host Expert.

3. Politica de acceptanta

Clientii Host Expert trebuie sa utilizeze serviciile contractate intr-un mod legat si responsabil si fara prejudicierea in nici un fel a unor terte parti.

4. Politica de confidentialitate

Host Expert respecta dreptul fiecarui individ la confidentialiate conform legislatiei din Romania si UE.

5. Politica de garantare a serviciilor (SLA)

Ne straduim sa oferim un grad de disponibilitate de 100%. Daca nu reusim sa indeplimim aceste asteptari, ne asumam responsabilitatea pentru evenimentele neplanificate.

6. Politica de facturare si plati

Informatii legate de facturare, efectuarea platilor, teremene, modalitati si rezolvarea disputelor.

Acest site foloseste cookies! Vezi politica de confidentialitate. Am inteles, inchide mesajul. x